Hengelo, 15 maart 2022

Beste bewoner,

Wij vinden het leuk om u een bericht in briefvorm te sturen, om onze boodschap te kunnen uitleggen. Hopelijk gaat het goed met u.

Hengelose Burgers (Lijst 14) is een nieuwe lokale politieke partij, speciaal opgericht voor de inwoners van Hengelo. Onze lijst bestaat uit Hengeloërs, die deskundig zijn, hart hebben voor de stad en oog voor de inwoners. Onder aan de brief vindt u onze namen.

Dit zijn onze belangrijke thema’s:

Een betere bestuurscultuur, dualisme (gemeenteraad onafhankelijk van het college), geen partijpolitiek maar burgerinspraak, wethouders met vakkennis en deskundigheid, afvalbeleid met afvalscheiden bij de verwerker, zwerfafval tegengaan, energietransitie zonder pijnpunten als hoge kosten en megawindmolens, een binnenstad met meer activiteit op cultuurgebied, zorgvuldig omgaan met erfgoed, meer woningen voor starters, terugdringen wachtlijsten woningzoekenden, zorg toegankelijk maken, zorgfraude bestrijden, eenzaamheid onder jongeren en ouderen tegengaan, een veilige stad, veel groen, geen verhoging parkeerkosten, Hengelo een fietsstad maken, geen noordtak Betuwelijn, afschaffingen hondenbelasting, realisatie topmuseum in de Storkhallen om Hengelo daarmee op de kaart te zetten.

Wij willen u graag vertegenwoordigen. Wij als, Hengelose Burgers hebben geen andere belangen, dan die van onze mede-Hengelose Burgers. Het zou fijn zijn als u zich door ons vertegenwoordigt voelt door op woensdag 16 maart uw stem uit te brengen op Hengelose Burgers, Lijst 14. U kunt ons bereiken via bovenstaande gegevens.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen.
Met vriendelijke groet,

Herbert Capelle, René Loman, Eddy van Essen, Benno Meulenbroek, Petra Meijers, Bjorn Roozeboom, Frans Mensink en 14 andere betrokken Hengelose burgerkandidaten.

Deel dit artikel: